Tuesday, December 14, 2010

Lelaki M`sia tak handsome ke??




Soalan yang terbaik! Lelaki Malaysia tak handsome ke? Al-kisah adelah sorang anonymous tanya kat formspring aku pasal lelaki korea.

"asal minat sangat orang korea? lelaki m`sia tak cukup handsome ke?"

Hahaha.Terbaik la anonymous. Sudah lama ku nanti soalan yang macam ini. Honestly, memang aku lebih cenderung meminati lelaki korea berbanding dengan lelaki m`sia. Bukan nak cakap lelaki M`sia macam longkang ke ape. Owh bukan yer! Kenyataannya, lelaki M`sia memang ada rupanya tersendiri. Kalau yang handsome memang handsome. Tak dinafikan.

See! Mamat dua orang kat atas nie hensem la jugak kan. High market tu!


Huh! ni lagi sorang. pon hensem gak.but not my taste sebab dia sudah nampak tua =)



Kalau korang nak tau especially kaum adam, time muda-muda macam ni la nak jatuh cinta kat lelaki korea. Masa-masa muda macam ni jiwa aku lebih kepada lelaki korea.Acececehhh! Hahaha. Dorang memang sangat-sangat gorgeous! Dah la handsome, pandai menari pulak tu. Lagu pon best-best! Sesuai la dengan jiwa aku yang sukakan muzik dan tarian. ^_^

Walaupun sepatah haram bahasa dorang aku tak faham, tapi aku tetap suka lagu dorang! Sebab tu la orang cakap, muka kadang-kadang boleh mempengaruhi segala-galanya. And it`s true because i`m one of those who are easily influenced by just seeing the face. ;p Cuba cakap perempuan mana yang tak cair bila tengok lelaki handsome. Control-control pon still gugur jugak weyh jantung ni.Hahaha~


Group B2ST. Sape cakap dorang tak comel meh aku lempang! Hahaha

Ni group aku tengah giler meroyan sekarang! Perghh~ Cair tengok Siwon dan jugak yang lain-lain..Teheee~



C.N blue. cair dowh!



Dalam-dalam minat leaki korea ni, aku tak adalah sampai fanatic bagai nak gila! Setakat berangan sikit-sikit tu adalah tapi bukan sampai gila bayang o.k! Kalau nak kawen nanti tak da nya la aku pilih lelaki korea. Lelaki Melayu nya jugak dicari. So, sebelum kawen ni la ada peluang nak gila meroyan dengan lelaki-lelaki korea yang hot. Nanti dah kawen, suami cemburu plak kan. Tak boleh dah nak meroyan dengan lelaki korea. =)

Alaaa! Cakap pasal isu perempuan minat lelaki korea ni, kaum Adam pon sama je. Korang yang lelaki pon terbeliak jugak kan mata tue kalau tengok perempuan korea. yang SNSD la, KARA la, T-ARA la..Ntah apa-apa lagi group aku pon tak tahu. Adik lelaki aku, siap boleh tahu semua lagu SNSD tau tak. Habis download semua lagu SNSD . Kalah aku o.k! See! Lelaki ke perempuan ke sama je. Muda-mudi remaja inilah boleh tangkap cintan same dorang beb! Time tua nanti tak da nya nak layan~



4 comments:

  1. haha.. i like it!!
    betul3.. masa muda2 n belum kawin ni la nak minat2 pun kan.. hehe...

    i love big bang and DBSK. they so gorgeous! ngeee


    p/s : nak kawen dgn lelaki ISLAM. warga korea pun jadi la.. hehe

    ReplyDelete
  2. huahua.. lelaki msia sgt hebat kann..
    ala korean all plastik jer.. hahaha

    ReplyDelete
  3. kamal:sila dtg lagi yer lelaki hensem.hahaha ;p

    ain: slalunya korean ni yg artis je hensem cz dorang bnyak wat plastic surgery yang org biasa.xhensem pon.hensem lagi lelaki m`sia.hahaha.nk cri yg islam tu susah! teehheeeeeee~

    syahmi: that`s true.lelaki korea bnyak plastik je. tp dah cute nak wat cam ne.ehehehe =)

    ReplyDelete