Wednesday, December 8, 2010

New Contest! Cepat2!!!


O.k i got new contest which was organized by this blogger abc . So,jom ramai-ramai masok pertandingan ni. Lagi ramai lagi meriah kan ^_^


Teka dan menang! Senang je kan. Yang mana ahli-ahli matematik tu bley r join. Korang mesti teror dalam bab-bab kira-kira ni kannn!

teka dan menang:

1. korang kena teka berapa bijik karipap dalam dulang kat dalam gambar tu.
*dulang hijau, yang paling atas je ye!*

2. dah tau berapa? buat satu entri pasal contest *abc* nih, kasi iklan sikit la kan.. 1st time abc buat ni, so….dalam entri tu, kena ada :

• banner contest ( yang atas sekali tu eh)
• linkkan banner tu ke entri nih
• pastu korang kasi 3 perkataan tentang blog abc.
• ajak kawan korang eh! ramai lagi meriah (^^,)

3. tarikh tutup contest teka dan menang ni : 10.12.10/jam 10 malam



Agak-agak korang rase berapa biji karipap dalam pic tue. Aku teka may be ade 140 biji kot.Hahaha! Pada pendapat aku blog abc ni ceria,natural and kemas! =)



5 comments:

  1. salam..
    oo..teka banyak kuih ke ni? tak baca habis lagi :D

    ReplyDelete
  2. abc: wc! =)
    ...: aa.just teka bnyak kuih dlm dulang hijau je =)

    ReplyDelete
  3. hahah.. malas plak nak kera satu2.. hehehe

    ReplyDelete