Sunday, December 26, 2010

Dia bukan milik saya!



Sebenarnya aku bukanlah suka sangat peluk-peluk belai kucing ni. Tapi kan...yang seekor ni sangat-sangatlah comel dan sangat-sangat debab! Boleh masuk dalam kategori kucing obesiti. Tapi sangat cute okeyh! First time aku peluk cium muah2 kat kucing. =p






Nama dia Param. Dan dia bukan milik aku. Dia orang lain punya ^_^ .Dapat jumpa pon sekali sekala je. FYI, kucing ini sangat pandai mengurut orang tau. Kadang-kadang kalau Mak Ngah aku tengah baring-baring nanti dia naik atas badan and pijak-pijak badan. Tu tandanya dia tengah rajin urut badan Mak Ngah aku. Tak payah susah-susah nak pergi SPA. Hahaha! Memang terbaik lah kucing ni!




15 comments:

  1. camne nak mendebabkan kucing cmni eh???

    ReplyDelete
  2. nice la.ajar kucing tu cmne nk urut.
    jgn jadi cm kucing kt umah aku ni.
    ckar lgsir smpi koyak.

    ReplyDelete
  3. parameswara ke fullname dia? hehe

    ReplyDelete
  4. cahayachenta: haha.xtau la. bg makan banyak2 kot. ;p

    ReplyDelete
  5. zealot: haha.tue la pasal. tp kucing aku yang oren pon mcm kucing ko gak.kuatgadoh memanjang =p

    ReplyDelete
  6. mun:nme dye mmg param je haha. xde nme pnjg pon.hihi =)

    ReplyDelete
  7. aten:ko dah mmg antu kucing.hahaha

    ReplyDelete
  8. kiki x debab pn..nak debab cam param..ksi tips cket?

    ReplyDelete
  9. amy: tak tau la dik mcm mne dye boleh debab sampai macam tu.hihihi ;p

    ReplyDelete
  10. aww comel gilaa gemok pulak. mcm kucing jepun ke korea yg dekat utube tu eheh :))

    ReplyDelete
  11. oh zt: memang comel giler terlampau! =p

    ReplyDelete
  12. sheera:ha'a gemuk macam si maru....=)aku adela berangan2 nak beli sekor nanti..yeayy...=)

    ReplyDelete