Sunday, December 26, 2010

Dia bukan milik saya!



Sebenarnya aku bukanlah suka sangat peluk-peluk belai kucing ni. Tapi kan...yang seekor ni sangat-sangatlah comel dan sangat-sangat debab! Boleh masuk dalam kategori kucing obesiti. Tapi sangat cute okeyh! First time aku peluk cium muah2 kat kucing. =p






Nama dia Param. Dan dia bukan milik aku. Dia orang lain punya ^_^ .Dapat jumpa pon sekali sekala je. FYI, kucing ini sangat pandai mengurut orang tau. Kadang-kadang kalau Mak Ngah aku tengah baring-baring nanti dia naik atas badan and pijak-pijak badan. Tu tandanya dia tengah rajin urut badan Mak Ngah aku. Tak payah susah-susah nak pergi SPA. Hahaha! Memang terbaik lah kucing ni!




15 comments:

  1. camne nak mendebabkan kucing cmni eh???

    ReplyDelete
  2. nice la.ajar kucing tu cmne nk urut.
    jgn jadi cm kucing kt umah aku ni.
    ckar lgsir smpi koyak.

    ReplyDelete
  3. cahayachenta: haha.xtau la. bg makan banyak2 kot. ;p

    ReplyDelete
  4. zealot: haha.tue la pasal. tp kucing aku yang oren pon mcm kucing ko gak.kuatgadoh memanjang =p

    ReplyDelete
  5. mun:nme dye mmg param je haha. xde nme pnjg pon.hihi =)

    ReplyDelete
  6. aten:ko dah mmg antu kucing.hahaha

    ReplyDelete
  7. kiki x debab pn..nak debab cam param..ksi tips cket?

    ReplyDelete
  8. amy: tak tau la dik mcm mne dye boleh debab sampai macam tu.hihihi ;p

    ReplyDelete
  9. aww comel gilaa gemok pulak. mcm kucing jepun ke korea yg dekat utube tu eheh :))

    ReplyDelete
  10. oh zt: memang comel giler terlampau! =p

    ReplyDelete
  11. sheera:ha'a gemuk macam si maru....=)aku adela berangan2 nak beli sekor nanti..yeayy...=)

    ReplyDelete