Tuesday, December 7, 2010

Contest: Header Untuk Qila =)


Dalam kala kebosanan aku tejumpa satu lagi contest yang hadiah nye agak menarik ;p . Aku masok contest kalau hadiah yang menarik je. Hahaha.Jahat tak jahat tak! Hihi. Actually bukan apa, aku bosan. Daripada bermuka buku je baik aku masok contest yang macam ini kan. Bermanfaat sikit hidup.Haha!





Korang pon kalau nak maanfaatkan hidup boleh la join contest ni =) Ada 5 hari lagi before owner contest tu tutup buku ;p Contest ni memerlukan kemahiran korang dalam ICT. So, anyone who talented in graphic program why not try to join this contest. Tapi rasanya contest nie lebih kepada girl because hadiah yang ditawarkan adalah shawl. Tapi lelaki kalau nak masok pon boleh.Tak da sape pon cakap tak boleh. Nanti kalau menang boleh la bagi aku hadiahnya.Tak akan korang nak plak pakai shawl kan3! ;p Muahahaha!

Owner contest ni aku tak kenal.Tapi aku tau la nama dia kan. Tu pon sebab tengok kat url blog dia, Qila Razak. May be nama penuh Nur Aqilah Razak. Haha.Suka-suki aku bagi nama orang. Jangan marah yer tuan empunya contest ;p


Banner yang aku pertaruhkan ialah seperti dibawah :




Giler funky! Muahaha. Actually tak tahulah cita rasa empunya blog kan. Ni buat mengikut kesesuaian gambar. Biar nampak harmoni sikit ;p

Semua aku buat pakai Adobe Photoshop. Senang kalau nak edit-edit. Ada certain orang cakap leceh guna software ni but you know what, adobe photoshop is the best software untuk kerja-kerja mengedit ni. Serius! 3 tahun aku dalam kos seni nie tak jumpa software lain yang boleh menandingi adobe photoshop. Tapi tak tahulah kalau korang-korang penah jumpa software lain yang lagi best. Kalau betul-betul ade meh la share-share eh. Sharing is caring guys =)




5 comments:

  1. ee.. cumel nyee.. hiihihih.. thnks ya dear sudi joinn .;)

    ReplyDelete
  2. wah cambest! nak join gak..hehe

    ReplyDelete
  3. meh2 join.bdak2 seni wajib join.miahahaha! =)

    ReplyDelete