Wednesday, May 16, 2012

duta chicken foldover!

Ok hari ni hari guru, so happy teachers day to all teachers especially to my pa and ma! =) . Saya and housemates meraikan hari guru dengan menjadi duta CHICKEN FOLDOVER!  Hahaha. Memang niat nak makan benda ni pun. Kebetulan hari ni hari guru, so konon-kononya nak celebrate la skali. Huehuehue!


Yeah! It`s the time bebeh! 


Rase macam skema giler jadi duta benda alah ni.Hahaha.Abaikan~



Ni baru happy2 sikit! Hihihihi =p



Model dari Arab! =p



Click! =p



I`m the one! Huhuhu~



Let`s bite it! nyumnyumnyum~



Peace yawnnn! ^^




Dah lama tak jejak kan kaki kat cs. For this sem, ni baru kali kedua saya menjejakkan kaki di lantai cs. Hehehe. Ok cs, nanti kita jumpe lagi yer! Hehehe~



Till then, bye2 and assalamualaikum readers!

6 comments:

  1. wuekk! biar la.sy yg mkan.bkan awk syg.hahaha

    ReplyDelete
  2. comeynya cnior2 sy :) *bangga ngeh3

    ReplyDelete
  3. amy : ehehehe.junior2 pun comey2 jugak.kesimpulannya student psv mmg comey.ngeh3

    ReplyDelete
  4. saffone: zzzzz..geli xyah bace..xsoh pun..=.=''

    ReplyDelete