Sunday, February 19, 2012

Penang getaway!

        Sekarang saya tengah berpraktikum dan terlalu amatlah busy nye. Setiap hari dok menghadap buku rancangan pengajaran and setiap hari jugaklah saya ada kelas. Tak macam the previous practicum yang membolehkan saya hidup bersenang lenang. Tapi practicum kali ini, jangan harap lah! Mimpi je sume tu nak hidup bersenang lenang.Tapi, walau se busy mana pun saya, self reward tetap ada.Yeah! So, last week my housemates and i went to Penang to have some self reward! And on that day, like seroiusly duit saya keluar macam air terjun! Haha.



shopping at gurney and sunway! =)




Have our lunch at Seoul Garden, Gurney.We took  almost 3 hours to finish all the foods.Hihi~



And this is the result! =P

It is just a self therapy after what i have been gone through this few weeks in school. So tired! 

Till then, bye-bye and assalamualaikum =)

4 comments:

  1. zoey zau yah: hehe.meh dtg penang =P

    ReplyDelete
  2. tolongla update blog shiela ):
    i miss you! so pls update lebih kerap (:

    ReplyDelete