Thursday, January 6, 2011

2011!


Walaupun dah 6 hari berlalu dalam tahun 2011, aku masih nak cakap happy new year semua! Hahaha~ Sudah 6 hari aku tinggalkan ini blog. Al-maklumlah. Internet rumah tunggang terbalik. Kene menggedik-gedik dengan abang TM Point kat telefon barulah dia nak datang betulkan internet rumah. Lenguh tangan den dok menggedik ngan dia. Tapi tak pe, mereka memang efisyen. Dalam masa 24 jam memang betul-betul datang betulkan internet rumah. So, sebab tu dapat update! Hahaha =p

For 2011 ni, aku dapat tanggungjawab baru. Guess what?? Alaaa.. Tanggungjawab yang cikai-cikai je tapi leceh. Sebab dengan tanggungjawab ni sedikit sebanyak akan menggangu waktu tido petang aku. Perghhh! Jadual tido kene rombak macam ni. Macam petang tadi, aku dah kene pergi taklimat di kala housemate aku yang lain sedang menikmati tido petang yang sangat nyaman lagi damai. Aku plak terpaksa dengar bebelan si polan dan si polan di dewan. T_____T


Tulisan aku memang buruk kalau ngantok. *___*



Lepas tu, bila aku dah pegang tanggungjawab ni jugak, habis semua nama aku naik first untuk presentation. Yang kesian nya, member group aku yang len. Tak pasal-pasal kene join sekali. Haha. Nak wat macam mana kan. Haha. Kita kan best student! Wakakakaka ;p~

Korang rase-rase ape tanggungjawab aku tu?? =p




4 comments:

  1. aku rase ko kene basuh tandas an?..betul2x??

    ReplyDelete
  2. hahaha.jwpn itu semestinya tdak tepat! =p

    ReplyDelete
  3. nak tka bulih??haha

    anyway..tahniah n gudluck my fwendz!;p

    ReplyDelete