Monday, June 1, 2009

A Confession by Gadis Tumit Tinggi

Yeah , hidup ak memang penuh dengan kenikmatan..Money always come to me eventhough i didn`t asked for it..Sapa lagi yang bagi..Kalau bukan boys yg bersama dgn aku!
Hidup ak ni ibarat LORI KONTENA yang ade tayar lapan..
Huh..mcm tu la hidup ak..Tayar2 tue sume ibarat laki2 yang keliling ak..SPAREPART banyak dohh..
Ala rilek sudah..dorang sume xtau..Peduli ape kalau orang kate ak nie perempuan sundal ke..or whatever yg dorang nk cakp..yg penting i`m happy with my life style..
Duit elaun ak pon ak xsentuh..Yela..kan duit dtg mcm air..huhu
Nak bli pape pon kad kedit dia ak leretkan..FUHHHH..Bangga je..huhu
All the branded things that i wanted before this, akan dibeli oleh guys yg bersame ngan ak..
Alaa..ak just ayat2 sikit je..Konfem dorang cairnye..G pon pakej ak lengkap..
With a perfect body, perfect face and perfect lips (i`m a good kisser! yeah)
Ak xheran orang lain berkepit dengan boy friend masing2 cz ak lagi bnyk boyfriend berbnding ngan korang sume..Boy friend ak lagi mantap!
Anak CEO..anak DATO`..anak MENTERI..anak usahawan..Sume ak ade..
Boy friend korang mcm mne plak???
huhu..

Kalau dulu ak pkai selipar RM10 je ke shopping complex tp skarang ak pkai kasut Tumit Tinggi yang hargenya berlipat2 kali gande!
Kalau dulu ak just pkai bedak compact Silky Girl je..but rite now i`m using Estee` Lauder product ok!
That`s a branded cosmetic product!
Kawan2 ak kat hostel sume dok nasihat kat ak..when will you change S****
You are playing people hearts..how if they know what did you do to them???
Hurmmm..Ur Q or whatever advice didn`t work with me girls..
I know what i`m doing and i can take care of myself..
Mereka yg bodoh dan semestinya ak akan manfaatkan daripada setiap kebodohan yg dorang lakukan!!





Huhuhu..That`s was a confession by Gadis Tumit Tinggi..It seems like a grudge..And she also seems like hates guys very much!



3 comments:

  1. wah,bestnye ade org leh kasik duit free2 cmtu je kan..time2 ni la nak gune habis2an :)

    ReplyDelete
  2. info tentang kasut tumit tinggi kat sini - High Heels Are Bad

    ReplyDelete